Doe mee: Klantpanel Overheden!

Aanmelden graag voor 4 januari 2023
Foto van smilys gemaakt door Sebastiaan Terburg
8 december 2022

Het Nationaal Archief doet regelmatig onderzoek naar zijn dienstverlening. Begin 2023 organiseren wij hiervoor een nieuwe vragenronde. Bent u werkzaam op het gebied van informatiehuishouding bij een overheidsinstelling? En wilt u ons helpen onze producten en diensten op het gebied van duurzame toegankelijkheid van informatie te verbeteren? Meld u dan nu aan voor het Klantpanel Overheden. 

Waarom een Klantpanel Overheden?

Het Nationaal Archief helpt als expertisecentrum voor informatiehuishouding de centrale en decentrale overheden bij het duurzaam toegankelijk houden van hun informatie. Om nog beter op de wensen en behoeften van de verschillende overheden in te spelen, heeft het Nationaal Archief enige tijd geleden het Klantpanel Overheden gelanceerd. 

Deelnemers

Om een goede afspiegeling van het werkveld te krijgen, zoeken wij informatie- en archiefprofessionals die binnen ministeries, zelfstandige bestuursorganen (Zbo's), provincies, gemeenten en andere overheden werkzaam zijn op het gebied van de informatiehuishouding. Zoals: (strategisch en specialistisch) informatie-adviseurs, i-architecten, DIV-medewerkers en vergelijkbare functies.

Aanmelden

Wij stellen het bijzonder op prijs als u zich aanmeldt, graag vóór 4 januari 2023. Als deelnemer aan het klantpanel vragen we u om één keer per jaar een online enquête in te vullen. Dat neemt ongeveer tien minuten in beslag. De collectieve uitkomsten uit de enquête koppelen we altijd anoniem terug aan de deelnemers. Waar gewenst, gaan we verder met deelnemers in gesprek. U kunt zich aanmelden op onze website.