Wiki goes Caribbean: mensen en tradities

Tijdens de Wiki goes Caribbean-bijeenkomst op zaterdag 23 februari zetten we het Caribisch en Surinaams erfgoed in de spotlights. Kom langs bij het Nationaal Archief en gebruik onze bronnen/collecties om de informatie op Wikipedia aan te vullen.

Kunuku-man in Barber

Gewenste artikelen en verbeteringen

Benieuwd wat je kunt doen om Caribisch en Surinaams erfgoed op Wikiprojecten te verbeteren en uit te breiden? Kijk eens tussen onze lijsten van gewenste artikelen (rode linken) en artikelen op Wikipedia die nog verbeterd kunnen worden. Schrijf bijvoorbeeld mee over de Kunuku-man van Barber of Tambu (de Blues van Curaçao)  op Curaçao. Of over de Januari Maskarade optocht op Bonaire en Fiesta di Dera Gay op Aruba.

Wikipedia bewerken moeilijk?

Welnee, Iedereen kan Wikipedia bewerken!  Vrijwilligers van Wikimedia Nederland zijn aanwezig en bieden je de helpende hand. Medewerkers van het Nationaal Archief wijzen je de weg naar de bronnen van het Nationaal Archief.

Wiki goes Caribbean

Deze Wiki goes Caribbean-bijeenkomst wordt georganiseerd door de Wiki goes Caribbean Werkgroep van Wikimedia Nederland in samenwerking met het Nationaal Archief.

Inschrijven

De bijeenkomst is gratis.
Om een idee te krijgen hoeveel deelnemers we kunnen verwachten, vragen we je om je in te schrijven voor deze middag.

Inschrijven via Wikimedia Nederland

Tijdstip en locatie

Datum: Zaterdag 23 februari
Tijd: 13.00-17.00 uur
Waar: Het Nationaal Archief (informatiecentrum)
Straat: Prins Willem-Alexanderhof 20, Den Haag (naast Den Haag CS)