Wiki goes Caribbean: Trinta di Mèi

Deel uw ervaringen op 25 mei.

Trinta di Mèi

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat er op Curaçao een revolte uitbrak: Trinta di Mèi. Waar was u op 30 mei 1969? Wat herinnert u zich van deze dag? Voor velen is dit een dag om nooit meer te vergeten. Wilt u uw ervaringen hierover delen? Kom dan op 25 mei naar het Nationaal Archief in Den Haag.

Wikipedia bewerken moeilijk?

Welnee, Iedereen kan Wikipedia bewerken!  Vrijwilligers van Wikimedia Nederland zijn aanwezig en bieden je de helpende hand. Medewerkers van het Nationaal Archief wijzen je de weg naar de bronnen in onze collecties.
Benieuwd wat je kunt doen om de informatie over Trinta di Mèi (pap) en Curaçao op Wikipedia te verbeteren en uit te breiden? Kijk eens tussen onze lijsten van gewenste artikelen (rode linken) en artikelen op Wikipedia die nog verbeterd of vertaald kunnen worden. 

Wiki goes Caribbean

Deze Wiki goes Caribbean-bijeenkomst wordt georganiseerd door de Wiki goes Caribbean Werkgroep van Wikimedia Nederland en de Dutch Caribbean Book Club in samenwerking met het Nationaal Archief.

Inschrijven

De bijeenkomst is gratis. Wij vragen we je om je in te schrijven voor deze middag, omdat we een beperkt aantal plaatsen hebben. 

Inschrijven via Dutch Caribbean Book Club

Tijdstip en locatie

Datum: Zaterdag 25 mei
Tijd: 13.00-17.00 uur
Waar: Het Nationaal Archief (informatiecentrum)
Straat: Prins Willem-Alexanderhof 20, Den Haag (achterzijde Den Haag CS)