Enquête Kennisnetwerk Informatie en Archief

23 juni 2020

Het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) heeft in juni een enquête uitgestuurd naar al zijn leden: ruim 4500 informatie- en archiefprofessionals. “Doel van het onderzoek is nagaan hoe  KIA nog beter kan aansluiten op de wensen en behoeften die in het kennisnetwerk leven”, zegt Harm Pieters, communitymanager van KIA.

Netwerk nog beter faciliteren

KIA heeft de afgelopen 2,5 jaar een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen qua aantal leden, maar zeker ook voor wat betreft de diversiteit. Netwerkcoördinator Arjen van der Kuijl: “Iedere dag is ons team bezig om te kijken hoe we het netwerk nog beter kunnen faciliteren. De enquête zie ik als een soort thermometer om te peilen hoe we ons online platform en de vele persoonlijke bijeenkomsten nog effectiever kunnen maken. Met als doel om kennisdelen te stimuleren door gebruik te maken van elkaars expertise.”

Vul de korte vragenlijst in!

Leden hebben via de mail een uitnodiging gekregen om aan de enquête deel te nemen. Dat kan anoniem. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten. 

Meer informatie over KIA

KIA is een omvangrijk en divers netwerk van informatie- en archiefprofessionals en wordt gesteund door betrokken partijen als: KVAN/BRAIN, KNVI, DEN Cultuur & Digitalisering, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Netwerk Digitaal Erfgoed, Beeld en Geluid en het Nationaal Archief.

Lees meer over KIA in een recent artikel van IP, vakblad voor informatieprofessionals 

Lid worden van KIA.