Feedbacksessie DUTO 20 december

Afbeelding van raamwerk
8 december 2022

Het Nationaal Archief vernieuwt de eisen voor Duurzame Toegankelijkheid van Overheidsinformatie, DUTO. Om verder te kunnen werken aan dit DUTO-raamwerk, hebben we regelmatig input nodig van vakgenoten; professionals die zich bezighouden met of kennis hebben van duurzame toegankelijkheid van informatie. Of die al ervaring hebben met DUTO. Daarom organiseren we op 20 december opnieuw een feedbacksessie.

Programma

Tijdens feedbacksessie bespreken we de conceptuitwerking van de DUTO-processen en het DUTO-functiemodel, en de conceptuitwerking van het DUTO-proces 'registreren'. Tot slot blikken we terug op de vorige sessie, aan de hand van de herziene uitwerking van het DUTO-proces 'vernietigen'.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in de uitwerking van en ontwikkelingen rondom DUTO, sluit dan aan tijdens de online feedbacksessie op 20 december van 14.00 tot 15.00 uur. U kunt zich aanmelden via het agenda-item op KIA. De sessie vindt digitaal plaats met MS Teams via deze link.

Op het kennisplatform Informatiehuishouding overheden op kia.pleio.nl staat meer informatie over het actualiseren van DUTO.