KNVI strategisch partner van KIA

Verdere versterking kennisbrug informatieprofessionals overheden en archiefinstellingen
Logo KNVI.
26 januari 2021

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI) komt  het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) versterken. Een belangrijk doel van KIA is de kennisuitwisseling over de institutionele grenzen. En het bevorderen van deze kennis dwars door alle overheidslagen heen. Mede daarom is het aansluiten van KNVI belangrijk.

Diana Teunissen, directeur Nationaal Archief en voorzitter van de Stuurgroep KIA, is blij met de samenwerking: “Met KIA willen we een brug slaan tussen informatieprofessionals bij overheden en hun collega’s bij archiefinstellingen. Dankzij de samenwerking met KNVI kunnen we deze eerste groep nog beter bereiken. En, nog belangrijker, kennisdeling en kennisontwikkeling in goed samenspel versterken…”

KNVI gelooft in samenwerken

KNVI is in Nederland een belangrijk platform voor professionals in informatiemanagement, informatietechnologie en informatievoorziening. Ook Wouter Bronsgeest, medevoorzitter van KNVI is enthousiast over het partnerschap met KIA: “Wij geloven in samenwerken in ons vakgebied. Daarmee geven we ruimte voor het versterken van professionaliteit en het uitwisselen van kennis en kunde. Kia is daarbij een belangrijk platform.”  

Lees het volledige blog op kia.pleio.nl.