Reserveren werkcollegezaal

In de Studiezaal van het Nationaal Archief bevindt zich een zaal waarin werkcolleges gegeven kunnen worden.

Werkcollege studenten

Deze ruimte is geluiddicht van de rest van de Studiezaal afgesloten en is voorzien van een projectiescherm en een laptop. De werkcollegezaal, die plaats biedt aan 15 personen, kan worden gereserveerd voor het geven van werkcolleges waarbij het gebruik van originele stukken noodzakelijk is. De zaal kan van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 gereserveerd worden.

Hoe te reserveren?

U kunt de zaal reserveren door minimaal een week van tevoren een e-mail te sturen naar info@nationaalarchief.nl of het contactformulier op de website in te vullen met als onderwerp ‘Reserveren werkcollegezaal’. In het bericht dient u aan te geven voor welk tijdstip u de zaal wilt reserveren en hoeveel studenten er aanwezig zullen zijn. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging.

De stukken die u nodig hebt voor het werkcollege dient u zelf via deze website voor de betreffende dag aan te vragen. Mochten er stukken zijn, die u niet zelf kunt reserveren, omdat deze op microfilm staan, dan kunt u dit bij uw reservering aangeven.