Donderdag 8 september Zbo Kennisfestival

Afbeelding van mensen. Fotograaf: Steve Cliff via Pixabay
26 juli 2022

Op 8 september organiseert het Nationaal Archief het Zbo Kennisfestival. Deze bijeenkomst is speciaal voor zelfstandige bestuursorganen. En staat in het teken van kennisdelen én kennismaken. Met elkaar en met collega-experts van het Nationaal Archief. We gaan in gesprek over actuele thema’s die spelen binnen het vakgebied. Alle informatie- en archiefprofessionals van zbo’s zijn die dag van harte welkom op het Nationaal Archief. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Veelzijdig programma

Tijdens de bijeenkomst is aandacht voor diverse onderwerpen, zoals de nieuwe Archiefwet, hotspots, archiveren by design, openbaarheid, digitaal aansluiten op het e-Depot en praktijkervaringen van andere zbo’s. Op de kennismarkt kunnen deelnemers informatie ophalen over kennisproducten, het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) en overbrengingstrajecten. Omdat de bijeenkomst vooral ook in het teken staat van ‘elkaar weten te vinden’ bestaat een deel van het programma uit een interactieve kennismaking.

Aanmelden Zbo Kennisfestival

Informatie- of archiefprofessional van een zbo? Kom dan 8 september netwerken met vakcollega’s en kennismaken met de experts van het Nationaal Archief. Inloop is vanaf 13.00 uur op het Nationaal Archief. Meer informatie over het  programma vindt u op op de Zbo-pagina. 

Zbo-community op KIA

Om elkaar ook digitaal te ontmoeten en kennis te delen, is op KIA een groep ingericht speciaal voor informatie- en archiefprofessionals werkzaam bij zbo’s. Word lid van deze zbo-community en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied.