Informatiebeheer NU! - eindsessie 23 november 2021

Foto van Tineke Dijkstra, kantooromgeving, mensen in vergadering.
4 november 2021

Op 23 november is de afsluiting van Informatiebeheer NU! In 2020 startte het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) met kennissessies in diverse regio’s: Informatiebeheer NU! Een jaar later vindt de afsluitende sessie plaats voor het hele land. De onderwerpen komen uit de eerder gehouden regiosessies.

Kort en krachtig

Het programma bestaat uit korte presentaties over informatievoorziening met politieke aandacht, de bewustwordingscampagne informatiebeheer, en Groningen een jaar na de regiosessie over duurzaam informatiebeheer en samenwerking. Ook legt Beeld & Geluid uit hoe het de videotulen van de Tweede Kamer archiveert. Mathieu Rutten, hoofd afdeling ICT gemeente ’s-Hertogenbosch, en lid VNG Archievencommissie en KIA-stuurgroep, sluit de bijeenkomst af. In een betoog geeft Rutten zijn visie op de toekomst van het vakgebied. En vertelt hij over de noodzaak informatiebeheer wakker te schudden.

Deelnemen

De bijeenkomst vindt online plaats via Teams, van 10.00 tot 11.30; digitale inloop is vanaf 9.45. Onderstaande link is pas geldig op 23 november.

Klik om deel te nemen aan de eindsessie Informatiebeheer NU!