Vul je profiel in op KIA!

kia campagne help elkaar op afstand
23 april 2020

Onder #helpelkaaropafstand moedigt het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) leden aan hun profielgegevens te controleren en verder aan te vullen.

Elkaar vinden met een ingevuld profiel

“Nu bijna iedereen noodgedwongen thuiswerkt, is het nog belangrijker dat professionals ook op afstand kennis met elkaar blijven delen. Daarom doen we bovenstaande oproep aan alle KIA-leden. Een goed ingevuld profiel maakt het namelijk eenvoudiger om elkaar te vinden. Bijvoorbeeld wanneer leden een vraag hebben of zelf kennis willen delen”, zegt Arjen van der Kuijl netwerkcoördinator van KIA. 

Community-manager Harm Pieters vult aan: “Het is eigenlijk maar een paar minuten werk om je profiel in te vullen. Vooral belangrijk is dat je onder het kopje ‘Over mij’ je expertise en werkervaring invult. De zoekmachine kan dan sneller de juiste informatie naar boven halen.”

Bekijk op het KIA platform een ingevuld voorbeeldprofiel.

Meer dan 4500 leden

Sinds de start in 2017 is KIA uitgegroeid tot een omvangrijk netwerk met meer dan 4500 informatie- en archiefprofessionals. Belangrijke thema’s binnen het netwerk zijn onder andere archiveren by design, vernietigen in een digitale omgeving en innovatieve technologieën. De samenwerkende partners achter KIA zijn Kennisinstituut Cultuur & Digitalisering DEN, VNG, KNVI, KVAN/BRAIN en het Nationaal Archief.  Nog geen lid? Meld je aan!