Training Informatiebeheer ontmoet Architectuur

Aanmelden kan nu
Afbeelding van docent met digitaal bord.
27 mei 2022

Op 21 juni start het Leerhuis Informatiehuishouding met de training Informatiebeheer ontmoet Architectuur. Deelnemers maken aan de hand van casuïstiek verbinding met 'die andere' professional. En leren van elkaars professionele perspectief.

Noodzaak tot samenwerking

De training Informatiebeheer ontmoet Architectuur is opgezet naar aanleiding van het rapport Open op Orde en het Generiek actieplan informatiehuishouding Rijksoverheid. In de training zetten we expliciet in op het samenbrengen van deze twee disciplines. Vanwege de noodzaak tot meer en multidisciplinair samenwerken in de informatieketen - van de architectuur tot aan het beheer – werken we op basis van casussen en vraagstukken.

Over de training

De training is bedoeld voor architecten en adviseurs informatiebeheer in het I-domein bij de overheid met tenminste twee tot drie jaar werkervaring.

Op 13 juni trappen we af met een online startbijeenkomst. Dan gaan we in op de noodzaak om verbinding te leggen met andere vakgebieden. En maken de deelnemers kennis met het perspectief van ‘die andere’ professional. De complete training bestaat o.a. uit een aantal online en fysieke bijeenkomsten, presentaties en een kijkje in elkaars keuken. De terugkomdag is in januari 2023.

Programma en aanmelden

Meer informatie over het programma en de leerdoelen is te vinden op de website van het Leerhuis. Aanmelden voor de training kan door een mail te sturen naar leerhuisihh@minocw.nl.